kopiŽren van video naar DVD

   

Professioneel kopiŽren tegen de laagste prijs.

We hebben ze allemaal nog in huis. Die oude bandjes met opnamen van vaak 10 jaar en ouder. We kijken er niet vaak naar om, maar toch willen we ze niet missen. De beelden krijgen meer waarde naar mate ze ouder worden. Het betreft ook beelden van mensen die niet meer bij ons zijn. Beelden die we niet meer kunnen schieten helaas. Er komt echter een tijd dat deze beelden niet meer zijn af te spelen. Dit omdat de tapes waar ze op staan zijn vergaan door inwerking van vocht, magnetische invloeden, warmte en tijd. Dat is echt zonde en kunnen wij voorkomen. Videobeelden kunnen voor zeer lange tijd worden bewaard door ze te kopiŽren naar DVD. Met behoud van kwaliteit. Videobanden kunnen best lang worden bewaard voordat er verlies ontstaat. Vocht, warmte maar ook magnetische inwerking zoals dat in ieder huishouden voorkomt, kan desastreus zijn voor de opnamen. Wacht niet te lang. Stel uw dierbare opnamen veilig door ze op DVD te zetten. 
 
Kwaliteit.

Wij zetten de video-opnamen om naar DVD in een proces wat zonder zichtbaar verlies verloopt. Heel wat anders dan met de goedkope video-converters die veel ruis in het beeld geven. Alleen het beste resultaat is ons genoeg. Als er in het origineel geen ruis te zien is, willen we dat ook niet zien op de DVD. Dat mag u van ons verwachten.

Systeem.

Wij werken met het DVD+R systeem. Het verreweg meest toegepaste systeem hier. Een Nederlandse uitvinding wat samen met Sony op de markt is gezet. Inmiddels alle recorders kunnen DVD+R afspelen. Vanaf 2001 zou iedere DVD-speler dat moeten kunnen. Wilt u zekerheid? Check op deze link of uw DVD-speler dat ook kan.

 

Zoals in al ons werk, hebben wij ook hier gekozen voor de allerbeste kwaliteit, zowel bij het afspelen als bij het schrijven op de DVD. Zo werken we met videorecorders met TBC om het bronmateriaal zo goed mogelijk af te kunnen spelen en gebruiken een topmerk DVD+R.

Op de foto ziet u hoe de DVD's standaard (zonder bijbetalen) in DVD-box worden afgeleverd. Een stukje kwaliteit en service. 

 
Door bovengenoemde feiten ligt de kwaliteit van een door ons gemaakte kopie erg hoog. Er mag tenslotte geen zichtbaar verschil zijn tussen het origineel en de DVD. Alleen dan zijn wij tevreden. Om deze stelling te bekrachtigen leveren wij dan ook als enige met succesgarantie. Niet tevreden: wij doen het gratis overnieuw.
 
  

Hoeveel video past er op een DVD?

 

Welke lengte aan videomateriaal op de DVD kan worden opgeslagen, is sterk afhankelijk van het systeem waarvan wordt gekopieerd. Er is veel verschil in beeldkwaliteit van de verschillende systemen. Zo is het beeld van een DV-band veel scherper dan van een VHS-band. Om dit visueel te maken: VHS geeft 240 te onderscheiden beeldlijnen weer. DV haalt de 400 beeldlijnen. Professionele systemen halen boven de 600 beeldlijnen. Des te beter het systeem van het bronmateriaal, des te meer beeldinformatie er moet worden weggeschreven op de schijf om deze kwaliteit te kunnen behouden. Zo zal er op 1 DVD in lengte meer video in VHS-kwaliteit passen dan bijvoorbeeld DV (digitaal video).  

 

 
VHS / video 4 uur
S(VHS) of Hi-8 2,5 uur
DV  2 uur
Betacam / DVCAM 1 uur
 

 

Wat kost dat?

 
Bij het kopiŽren naar DVD wordt de prijs berekend naar het aantal aangeleverde tapes. Hoe meer video-banden (tapes) u aanlevert, hoe goedkoper het per stuk wordt. Alleen als de tape niet op 1 DVD te plaatsen is, rekenen wij 2 tapes i.v.m. het meerwerk. Kijk in de lijst hoeveel video er op de DVD kan per video-systeem. De prijs van het omzetten is inclusief BTW, DVD's en DVD-boxen.

Let wel: er wordt niet meer dan 1 tape op 1 DVD gezet. Dit kan wel op verzoek. U betaalt dan echter dezelfde prijs als wanneer u dit verzoek niet zou doen. Elke tape wordt in zijn geheel omgezet.  

 

 
    1 band 16       Euro
    vanaf 5 banden 15       Euro
    vanaf 10 banden 13,60 Euro
    vanaf 15 banden 12,70 Euro
    vanaf 20 banden 12       Euro
    vanaf 30 banden 11       Euro

 

Twee voorbeelden:

U heeft 2 videobanden van 3 uur video (6 uur VHS) waarvan we in het schema zien dat er in VHS-kwaliteit max. 4 uur past op een DVD. Vervolgens zien we in het kostenschema dat de DVD's dan 16,00 per stuk kosten. De kosten voor het omzetten zijn dan 16 x 2 = 32 euro. 

U heeft 24 video-banden in DV-kwaliteit. In het kostenschema zien we de DVDīs dan 12 euro per stuk kostenDe kosten voor het omzetten is dan 24 x 12 = 288 euro.

onze verwerkingstijd bedraagt op dit moment gemiddeld 5 werkdagen
 

 

 Deze prijzen zijn inclusief de BTW