Wij zijn een klein bedrijf wat zich heeft gespecialiseerd in het vervaardigen en bewerken/monteren van video. Het kopieren naar DVD is een groot deel van onze werkzaamheden. Maar ook voor het maken van complete watersportproducties,  het vastleggen van een muziekspektakel en het maken van (internet) videobestanden zoals mpeg4 kunt u bij ons terecht. 

Uw last is onze zorg. Een kreet die wij waar maken door het leveren van producten van zeer hoge kwaliteit met succesgarantie. Geproduceerd met hoogwaardige en betrouwbare videoapparatuur en -computers. Kwaliteit is pas bereikt als wij zelf tevreden zijn. 

Wij zijn pas tevreden als er geen zichtbaar verlies te zien is tussen de opnamen zoals ze op de band staan en het eindprodukt op DVD. Geen korrelige waas over het beeld door het converteren met goedkope apparaatjes. Altijd beeld en geluid synchroon en beprint afgeleverd in een nette box.  

Dit alles tegen zeer lage prijzen. NU: al vanaf 11 euro per stuk.

Kijkt u rustig rond op onze website. Bij vragen kunt u ons bereiken via de contact-link.

Let op vooral op onze nieuwe dienst: het kopieren naar de harde schijf vanaf 12,50 euro per video-band, ongeacht de lengte.

 

 

alle (video)beelden en teksten: Copyright (C)1999-2019: Wessels Video Produkties