prijslijst 

 
Het kopiŽren van video naar DVD
Het kopiŽren van video naar DVD kost 16,00 euro per band. De DVD's worden geleverd met de door u opgegeven titels geprint op de DVD. Als u meer banden aanlevert, kunnen wij korting geven. In onderstaande tabel kunt u kijken wat dat scheelt. 
Bel of mail voor prijzen boven 100 videobanden.

 

      1 band 16       Euro      
      vanaf 5 banden 15       Euro      
      vanaf 10 banden 13,60 Euro      
      vanaf 15 banden 12,70 Euro       
      vanaf 20 banden 12       Euro      
      vanaf 30 banden 11      Euro      
 
De DVD wordt geleverd in dvd-box en gratis voorzien van een menustructuur.
Deze prijzen zijn inclusief DVD's en B.T.W.

kopiŽren van DVD naar DVD

 

Onze kopieerprijzen (ex BTW):
      tot 5 kopieŽn 7,75 euro per stuk      
      tot 10 kopieŽn 5,25 euro per stuk      
      tot 20 kopieŽn 5,50 euro per stuk      
      tot 30 kopieŽn 5,00 euro per stuk      
      tot 50 kopieŽn 4,65 euro per stuk      
      tot 100 kopieŽn 4,35 euro per stuk      
      tot 200 kopieŽn 4,00 euro per stuk      
      > 200 kopieŽn op aanvraag      
   

kopiŽren naar harde schijf / HDD 

  1 band 17        Euro    
  vanaf 5 banden 16        Euro     
  vanaf 10 banden 15        Euro    
  vanaf 15 banden 14        Euro    
  vanaf 20 banden 13        Euro    
  vanaf 30 banden 12,50  Euro    
 
 

 Verzendkosten

verzenden? natuurlijk doen!
U mag de tapes komen brengen en halen. U kunt er ook voor kiezen om het verzenden aan ons over te laten. Wij rekenen een bijdrage in de verzendkosten a 6,90 euro excl. BTW.
Verzenden doen we via PostNL.
 
Wij horen vaak van onze klanten dat ze het een belemmering vinden om de persoonlijke video-banden te verzenden. Iets wat wij ons goed kunnen voorstellen. Het is natuurlijk altijd de veiligste weg om persoonlijk de banden te komen brengen. Deze keuze is aan u zelf. Wij hebben zelf zeer positieve ervaringen met het verzenden via de TNT post of concurrenten van hen. We willen graag aangeven op welke wijze de verzending van dit materiaal zo veilig mogelijk kan gebeuren:
 
- Zorg dat de banden zodanig in een envelop of doosje zijn verpakt dat het niet open kan gaan tijdens de postbehandeling. Een beetje breed plakband doet wonderen.
 
- Het helpt als de lege ruimte opgevuld wordt met wat ( liefst licht ) vulmateriaal. Het zorgt er voor dat de videobanden netjes op hun plaats blijven. Hierdoor is de kans op beschadiging minder.
 
- Eťn videoband kan in een plastic videohoesje gewoon in een enveloppe worden verzonden. Beetje breed tape over de vier zijden van de enveloppe voorkomt dat deze open scheurt. Deze verzending past door de brievenbus en kost 2,20 euro. Het gewicht is bepalend.
 
- Voor het versturen van meerdere tapes zal het er op neer komen dat het geheel niet door de brievenbus past. Het wordt dan een postpakket. Het basis postpakket is tegenwoordig 10 kilogram.  Dit is het meest voorkomende pakket, wat 6,90 euro kost. Het voordeel bij een postpakket is dat u een bewijs mee krijgt met daarop een nummer. Via dit nummer kan u op internet volgen waar het pakket is en/of het pakket is afgeleverd.
 
Regelmatig zien we dat er bij ons verzendingen komen die aangetekend zijn verzonden. Dit heeft totaal geen meerwaarde boven het verzenden met een postpakket. Extra kosten zijn wel een verschil. Al gauw 5 euro per verzending. Wat ons betreft echt overbodig.
 
Als laatste onze tip; zorg dat de afzender goed op de envelop of het pakketje vermeld staat. Mocht de verzending mislukken ( iets wat nauwelijks voorkomt ) dan kan het worden geretourneerd naar de afzender. U raakt uw dierbare opnamen dan nog steeds niet kwijt. 
 
Wij hopen dat we hierbij wat praktische tips hebben kunnen aangeven om uw verzendingen op een veilige en deugdelijke wijze te kunnen doen.  U kan van ons hetzelfde verwachten.

Het monteren van video

 
Behalve het omzetten naar DVD, kunnen wij ook uw opnamen bewerken. Dit wordt vaak gedaan om de mislukte opnamen van uw belangrijke beelden er tussen uit te halen. Een klus wat meestal binnen enkele uren te verwezenlijken is en wat een tape een aanzienlijk hogere kijkbaarheidsfactor geeft. 

Hoe gaan we te werk?

Allereerst worden uw opnamen digitaal gemaakt als dit niet het geval is. Daarna worden de beelden ingelezen in onze professionele montage-computer. Daar worden de beelden bewerkt en vervolgens op een DVD gezet. 

Wij werken tegen een uurtarief van 40 Euro exclusief de BTW.

 

Voor vragen kunt u ons altijd mailen: info@wesselsvideo.nl

 

Op al onze leveringen zijn onze leveringsvoorwaarden van toepassing.